Deze website maakt gebruikt van cookies

Of het nu een cadeautje is aan jezelf of iets moois voor je dierbaren, Jill en haar team staan paraat om je te helpen bij het maken van de beste keuze. ‘Persoonlijke aandacht, goede kwaliteit en service staan bij ons centraal. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat onze klanten hier vaak binnenlopen als ze wat te vieren hebben; van aanzoekringen, trouwringen tot een mooi collier voor een jubileum. Ieder heeft zo zijn eigen verhaal en die worden vaak met ons gedeeld. Ik vind het fijn om al die leuke momenten van zo dichtbij mee te maken.

Zo is er niets mooier dan een aankomend bruidspaar te helpen bij het uitzoeken van hun trouwringen en ze vervolgens tevreden de deur uit laten gaan. Wanneer klanten opzoek zijn naar trouwringen trekken we alle tijd uit die nodig is om uitleg en de perfecte adviezen te geven. Wanneer de klanten zijn geslaagd ontvangen ze bij het ophalen van de ringen nog een prachtig doosje chocolade of een flesje bubbels als presentje. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een trouwmoment is voor onze klanten’

De Siebel Juweliers vestiging in Zwolle biedt een breed assortiment. Jill: ‘Wij beschikken over een diverse collectie van eigen merken en daarnaast zijn bij ons ook toonaangevende modemerken verkrijgbaar, zoals Buddha to Buddha, Michael Kors, TI SENTO - Milano, Guess, Seiko en Tommy Hilfiger.

Zo is er altijd wel een sieraad of horloge wat naadloos aansluit bij de wensen van de klant. Wij zorgen voor de meest recente collecties die geschikt zijn voor elke smaak en iedere portemonnee. Daarbij is geen sieraad hetzelfde en is iedere creatie uniek.

Voor aankomende bruidsparen hebben wij een geweldige trouwringactie want bij aankoop van een paar trouwringen, ontvang je de tweede ring van ons cadeau.

Kom gerust binnen kijken en bewonder onze collecties. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijk afspraak online of telefonisch maken, zodat we alle tijd voor je kunnen inplannen!

Uiteraard nemen wij alle voorschriften van het RIVM in acht; zo houden wij ons aan de veilige afstand van 1.5 meter en gebruiken we speciale handschoenen. Zo nodig gebruiken we een faceshield en natuurlijk desinfecterende gel. 

Je bent van harte welkom in onze winkel!’