Deze website maakt gebruikt van cookies

Het Eiland is een modern winkelgebied in Zwolle, naast de historische oude stadsmuur. De knusse straatjes en diverse winkels maken het gezellig om te shoppen of te lunchen op deze unieke locatie.

Ook het bekende sterrenrestaurant De Librije is op steenworp afstand. Parkeren kan gemakkelijk in de Q-park parkeergarage Centrum, gelegen onder Het Eiland. Toch liever met het openbaar vervoer? Het winkelcentrum ligt op 10 minuten lopen vanaf centraal station.

 

Winkels

Binnen Het Eiland vind je unieke en lokale winkels aan de stadsgracht in Zwolle, met o.a. fashion, sport, food, muziek en meer. De winkels die je er vindt zijn: D-Reizen, muziekwinkel Plato, het Loord Tapijten, Perry Sport, Speeleiland, Bever, Toff Kids, Comfort Bodywear, Siebel, Qinn Womenswear, kledingwinkel Appel & Ei, ByOni damesmode en CNCPT Store (koffiebar, kapsalon én waxstudio).

 

Cultuur
De locatie aan de stadsmuur geeft een goed uitgangspunt om cultuur te snuiven en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. Bekijk de agenda op deze website voor alle evenementen of houd de Facebook-pagina in de gaten.

 

Meer informatie: Shopgids Zwolle